Gå til hovedinnhold Gå til søk

Hvorfor lønner det seg å lade med Aneo?

I dag er det flere og flere som ser fordelene med elbil, og det er ikke til å stikke under en stol at det lønner seg både for økonomien og klima i (kjøre)lengden. Men med et økt antall elbiler, øker også behovet for lading. Så, hvordan kan borettslag og sameier tilrettelegge for at beboere med elbil alltid har tilgang på trygg og pålitelig lading på parkeringsplassen sin?

Her er 5 fordeler med ladetjenester fra Aneo

1.  Lading til forutsigbare priser med alt inkludert 

Med Aneo bak rattet kan dere være trygge på at alt som har med elbillading å gjøre er dekket i den faste månedsprisen. Våre tjenester har alt inkludert i ladepakken, og den månedlige fakturaen til styret. Med alt til en fast pris, slipper du ubehagelige overraskelser når regningen kommer. 

2.  Null stress for styret og beboere

Med alt samlet i én totalpakke – både for styret og beboere – slipper dere komplisert administrasjon og hodebry som kommer når man skal sørge for at alle i borettslaget skal ha tilgang til elbillading. Vi fikser drift, service og vedlikehold.

Se våre ladeabonnement 

3.  Teknologisk frihet

Alle våre ladebokser er i tråd med norske myndigheters retningslinjer – og skal alltid være det. Med Aneo som totalleverandør av ladetjenesten, er det vårt ansvar å passe på at teknologien funker som den skal, og at den følger den kommende utviklingen.

4. Bidrar til det grønne skiftet

Ved å velge Aneo som din ladetjenesteleverandør, tar du et aktivt valg for det grønne skiftet. Elbiler spiller en avgjørende rolle i å redusere klimaavtrykket og fremme bærekraftig utvikling, og er i tillegg 100 prosent fornybar. Med opprinnelsesgaranti bidrar både du og resten av borettslaget til en renere og mer miljøvennlig fremtid.

5.  Full kontroll på Min side

Min side har du alltid god oversikt over ladingen din. Her kan du enkelt starte og stoppe ladingen etter behov og se forbruk, fakturaer og finne annen nyttig informasjon.


Tips! Du kan også lagre Min side som en app på mobilen din sin hjemmeside slik at du enkelt finner frem når du trenger den.

Se hvordan her 

 

Production environment