Elbillading for borettslag og sameier

Vi er Norges største leverandør av elbillading til borettslag og sameier, med mer enn 80 000 parkeringsplasser landet over.


Våre kompetente fagfolk har årevis med erfaring i å levere og drifte stabile og driftssikre ladeløsninger til alle tenkelige behov. 

* Påkrevde felt

Slik fungerer det

Deres ladeanlegg, vårt ansvar

Har dere ikke ladeanlegg fra før, bygger vi et tilpasset deres behov. Hvis dere allerede har tilgang til elbillading, kan vi ta over anlegget og drifte det for dere. Enten dere har parkeringsplasser ute, innendørs eller i garasjerekke, faste p-plasser eller ikke – vi installerer, drifter, administrerer og vedlikeholder et anlegg som passer for dere. Slik kan alle i styret tenke på andre viktige ting som skal gjøres i boligselskapet.

Ingen store kostnader

Vi betaler for og eier anlegget. Det vil si at det er vårt ansvar at alt ruller og går som det skal. Vi betaler for bygging, strøm, nettleie, drift, service og forsikring, og tar ansvar for at alt fungerer og er i tråd med myndighetenes krav. Med en fast og forutsigbar sum i måneden, trenger dere heller ikke oppleve å få noen uforutsette kostnader. Vil dere kjøpe oss ut senere, betaler dere kun for det anlegget kostet – minus alt dere har betalt inn.

Administrasjonsfritt for styret

Ladeanlegg vi leverer er administrasjonsfritt for styret. Vi har ansvaret for all drift, vedlikehold og service. Vi tar oss også av alle spørsmål og behov fra beboerne – uansett om det gjelder flytting, bytte av plasser eller endring i ladebehov.

Slik kommer vi i gang

Bygging av anlegg – slik foregår det

Når dere har anlegg fra før

Lover om elbillading som boligselskap må forholde seg til

Må valg av ladeløsning tas på generalforsamling?

Når anlegget er i drift

Hva koster det for boligselskapet?

Ingen strømkostnader for fellesskapet

Drift, service og oppgraderinger

Velg selv om dere vil leie eller eie

Nok strøm og effekt til alle med lastbalanserte anlegg

Lading med fornybar energi

Vi administrerer beboerne

Vi fakturerer hver enkelt beboer

Vi tar oss av alle henvendelser

Slik fungerer det for beboerne

Vi klargjør parkeringsplassene for lading. Når beboerne vil ta ladeanlegget i bruk, bestiller hver enkelt et ladeabonnement basert på eget forbruk. De vil da motta en ladeboks i posten, som enkelt monteres på plass, og er oppe og går – helt uten hjelp fra styret.

Les mer om elbillading for beboere

Bestill gratis befaring

Befaring er helt uforpliktende, og tar normalt ikke mer enn 30 minutter. Da vet vi som regel nok til å gi dere et pristilbud.

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt for å avtale tid.

 

* Påkrevde felt

Ta kontakt med oss

Production environment