Hva er fordelene med et ladeabonnement fra Aneo – og hvordan fungerer det?

Er du usikker på om ladeabonnement er for deg? Og lurer du på hva som er poenget med å betale en fast månedspris for strømmen du lader for, når du like godt bare kan betale for kun det du bruker? La oss ta en nærmere titt på noen av fordelene med et ladeabonnement, og hva du bør tenke på når du skal velge abonnement hos oss. 

Spør deg selv: Er jeg ekspert på elbillading og teknologien som trengs?

I dag er ladeteknologien for elbiler i stadig endring, og det er helt normalt å ikke skjønne hvordan alt fungerer når du plugger inn laderen.

Akkurat som med et mobilabonnement, er det viktigste at det fungerer, og vi trenger ikke tenke så mye på hvordan 5G-mastene gir oss dekningen som trengs for å fortsette scrollingen i favorittappen.

Det er det andre eksperter med kompetanse og erfaring som tar seg av.

Et ladeabonnement fungerer på en måte helt likt. Vi har ansvar for at du kan lade bilen knirkefritt, og samtidig tar vi oss av mulige problemer som kan oppstå. 

Med service og vedlikehold inkludert i månedsprisen, kan du ta kontakt med oss for å få den hjelpen som trengs.

Leie av elbillader, service og vedlikehold inkludert i månedsprisen

Når du bestiller ladeabonnement hos oss, får du tilsendt en lader som du enkelt kan sette opp selv, eller så kommer vi og gjør det for deg. 

Ettersom din ladehverdag er vårt ansvar, sørger vi også for service og vedlikehold av laderen din så lenge du er kunde hos oss. 

Når det er på tide å oppgradere ladeboksen etter nye krav fra myndighetene, eller teknologien må oppdateres, er det også våre fagfolk som fikser det. 

kWt igjen ved månedsslutt? Da er Rollover kjekt å ha

Men hva om jeg ikke bruker opp all kWt ved månedsslutt, lurer du kanskje på? Dette er grunnen til at alle våre abonnement også har Rollover inkludert.

Nok et fenomen flere kjenner igjen fra mobilabonnement-leverandøren sin.

Rollover gjør det mulig å spare resterende kWt til måneden etter og vil automatisk overføres slik at du får mest mulig for det du betaler. 

Har du, for eksempel, 100 kWt inkludert i ladeabonnementet, men kun har brukt 50 kWt i løpet av måneden, overføres de resterende 50 kWt til måneden etter.  

Les mer om Rollover

Min side = full kontroll på månedsfaktura og lading

For å gjøre det enklest mulig å ha god oversikt over både faktura og forbruk, har alle ladeabonnementer hos oss tilgang til Min side.

Her finner du nyttig informasjon om ladingen din, og kan i tillegg skru av og på ladingen med noen få klikk.

Du kan også fryse abonnementet ved behov (for eksempel om du skal på ferie) opptil én gang i året.  

TIPS! Legg Min side på hjemskjermen på mobilen – da blir det så og si en ladeapp som du enkelt kan logge deg inn på når du trenger. 

 

Slik gjør du det:

  1. Åpne nettleseren din →
  2. Gå til Min side →
  3. Del →
  4. Legg til på Hjemskjerm →
  5. Velg navn →
  6.  Legg til Min side

 

Les mer om Min side

Friheten til å velge abonnementet du trenger 

En annen ting som er verdt å nevne, er at ingen av våre ladeabonnement har binding. Du kan når som helst bytte abonnement hvis du ser at det lønner seg med mer eller mindre kWt i måneden. 

Du velger selv hvor mye kWt du vil betale for hver måned, og kan i tillegg endre ladeabonnement hvis du ser du bruker mer eller mindre kWt i perioder.

Det vil si at hver månedsfaktura er helt lik – med mindre du bytter, eller bruker mer kWt enn det som er inkludert i abonnementet. Noe du får varsling om i forkant slik at du får tid til å gjøre eventuelle endringer. 

Enkelt og greit.  

Høres dette ut som noe for deg? 

Hvis borettslaget ditt allerede har tilgang på et Aneo ladeanlegg, kan du når som helst bestille et ladeabonnement.

 

Se våre ladeabonnement og bestill her

Production environment