Et administrasjonsfritt ladeanlegg med alt inkludert

Når vi sier «deres ladeanlegg, vårt ansvar» mener vi at vi fikser alt som innebærer elbillading i ditt borettslag eller sameie. Lading har aldri vært enklere enn når det leveres som en komplett tjeneste – både for styret og for den som lader. La oss forklare nærmere.  

Trygg lading til elbil i borettslag

Vi bygger ladeløsninger til elbil tilpasset borettslagets og sameiets behov. Har dere ikke ladeanlegg fra før, stiller vi med en dedikert prosjektleder, utvalgte installatører og entreprenører, og installerer lading på parkeringsområdet deres.

Hvis dere allerede har tilgang til elbillading, kan vi ta over anlegget og drifte det for dere.

Enten dere har parkeringsplasser utendørs, innendørs eller i garasjerekke, faste p-plasser eller ikke – vi installerer, drifter, administrerer og vedlikeholder et anlegg som passer dere.

Slik kan styret prioritere andre viktige ting som skal gjøres i borettslaget.

Lading med stor driftsikkerhet til en rimeligere totalpris 

Ettersom elbilteknologien stadig blir bedre og mer brukervennlig, vil nok antall elbilister øke i årene som kommer.

Noe av det unike med Aneo er at vi, som en standard, tilrettelegger for et komplett anlegg hvor alle med behov for elbillading får installert lader – noe som forresten er inkludert i prisen. 

Technology Manager i Aneo Mobility, Per-Olav Kolberg, forklarer at det gir større driftssikkerhet, og at det rimeligere å bygge ladeanlegget i én omgang i stedet for å bygge på litt og litt.

Vi sørger for at anlegget også er oppdatert og følger myndighetenes krav til bruk og sikkerhet. 

 

 Les mer om ladeanlegg for borettslag

Disse tjenestene leverer vi:

1. Innendørs elbillading

Hvis du har en garasje innendørs som trenger elbillading kan vi stille med både gulvmonterte og takmonterte ladere. På parkeringsplasser med en vegg i nærheten monterer vi bakplate og blinddeksel på veggen, mens på frittstående plasser uten en vegg eller søyle i nærheten monterer vi takpendel. Hvis det er nybygg, og vi planlegger tidlig i prosessen, kan vi også etablere trekkrør og ladestolper på betonggulv.

I alle våre anlegg etablerer vi også ved behov WiFi for å kunne ha god nettverkskommunikasjon med laderne.

 

en kvinne holder et barn ved siden av en elbil

2. Utendørs elbillading

Har du en parkeringsplass utendørs og ønsker lademuligheter? Null stress, det fikser vi. Ved elbillading utendørs tilbyr vi ladegjerder eller ladestolper. På en ladestolpe kobler vi enten to eller fire ladestasjoner på samme stople, mens på et ladegjerde kobler vi en ladestasjon per parkeringsplass. 

3. Lastbalansert anlegg for rettferdig strømfordeling

Vi sikrer et lastbalansert anlegg for å sørge for at strømmen blir fordelt rettferdig mellom beboere, og for å optimalisere forbruket på hvert enkelt ladepunkt. 

3. Gjesteparkering

Vi tilbyr også gjesteparkering i samarbeid med EasyPark hvor våre ladere kan benyttes av besøkende ved hjelp av den prisberømte parkeringsappen. Med tilgang på lading birar vi til at det blir hyggeligere og enklere å komme på besøk i borettslaget eller sameiet deres. 

4. Utkjøp av infrastruktur 

Hvis borettslaget/sameiet allerede har elbillading kan vi kjøpe ut infrastrukturen, og ta over og drifte hele anlegget deres. 

Med ladeanlegg fra Aneo er det vårt ansvar at alt fungerer som det skal i tråd med myndighetenes retningslinjer.

Det blir også administrasjonsfritt for styret, fordi vi fikser administrering, drift, feilsøking, spørsmål fra elbilister i borettslaget som benytter seg av våre ladestasjoner, fakturering og vedlikehold.

Slik bidrar vi til en mer lønnsom og bærekraftig energiomstilling ved å gjøre elbillading like enkelt som å streame favorittserien din.

Høres dette ut som noe for borettslaget eller bedriften deres? 

 

Book en uforpliktende befaring 

Production environment