Kontakta oss

Vi kommer gärna och presenterar Aneo Retail och våra tjänster för dig.

Ring, maila, eller skicka oss ett meddelande!

Peter Eriksson
Sales Manager
Jonathan Forsell
Project Manager

Företagsinformation - Aneo Retail Sweden AB

Besöksadress

Klarabergsviadukten 63, Stockholm

Postadress

Box 7305, 103 90 Stockholm

Organisationsnummer

559341-1944

Tvärvetenskaplig disciplinär kompetens för en omfattande tjänst

 

Ursprungligen är vi fem företag med spetskompetens inom olika områden inom energisektorn och har tidigare erbjudit retail kunder individuella tjänster.

 

Vi upplever att våra kunder tycker det är komplicerat och tidskrävande att själva hantera många aktörer och leverantörer, och det finns ingen med totalansvar för att åstadkomma optimala energilösningar. Detta resulterar ofta i kortsiktiga investeringar, bristande överblick och mycket tillfälligt underhåll som är dyrt. Vi ser att både butikschefer och verksamhetschefer för flera butiker vill koncentrera sig på sin kärnverksamhet – nämligen bra butiksdrift.

 

Vi har gått tilsammans för att kunna erbjuda en helhetsmässigt unik tjänst som ska hjälpa branschen att göra det enklare att uppgradera till en mer miljövänlig och framtidsinriktad energiinfrastruktur.

 

Vi har med oss kompetenser inom design, vidare drift och optimering av energiinfrastruktur och erbjuder detta som en heltäckande prenumerationstjänst.

 

Tillsammans med Danfoss satsar vi nu på den svenska och danska marknaden.

Hållbar affärsmodell

Aneo kan hjälpa dagligvarubranschen med en snabbare övergang till det gröna skiftet

Mer om hållbarhet

Med vårt tvärvetenskapliga förhållningssätt och breda kompetens kommer vi att ta en ledande position på dagligvarumarknaden för att bistå branschen med energioptimering och sofistikerade tjänstekoncept.

 

Företaget

Aneo Retail Sweden AB är ett företag som ägs av det multinationella teknikkoncernen, Danfoss AS och Aneo Retail International AS (Norge).

Det nya bolaget kommer att förse den svenska livsmedelshandeln och erbjuda kylutrustning och teknisk support till livsmedelsbutiker "som en tjänst" – i en liknande affärsmodell som Aneo Retail framgångsrikt har etablerat på den norska marknaden.

Om Danfoss

Danfoss utvecklar morgondagen med lösningar som är tillgängliga idag – för att öka energieffektiviteten, minska koldioxidutsläppen och spara pengar. Vi har 37 000 anställda och kunder i över 100 länder. Danfoss Climate Solutions erbjuder energieffektiva värme- och kyllösningar för byggnader, kylkedjor, industrier och infrastrukturer.

Om Aneo Retail

Aneo Retail är ägd av förnybar energikoncernen TrønderEnergi AS och är den första aktören med ett innovativt koncept som levererar fullt finansierade energieffektiva kyl- och kyllösningar, inklusive övervakning och support dygnet runt. Företaget är en viktig partner för mer än 2000 livsmedelsbutiker och är en viktig bidragsgivare till det gröna skiftet.

Production environment