Gå til hovedinnhold Gå til søk

Aneo lanserar elbilsladdning som tjänst i Sverige

Den nordiska energikoncernen Aneo är Norges största och snabbast växande leverantör av elbilsladdning till bostadsrättsföreningar. Nu lanserar Aneo elbilsladdning även i Sverige.

Vi erbjuder ett smidigt och enkelt koncept för elbilsladdning. Som boende betalar du ett fast pris i månaden utifrån ditt laddningsbehov.

För bostadsrättsföreningar erbjuder vi en helhetslösning - vi tar kostnaden och ansvaret för installation, drift och underhåll samt för fakturahantering och support. Enklare kan det inte bli!

Läs pressmeddelandet här!

Elbilsladdning som tjänst

Elbilsanläggning utan investering

Aneo tar ansvar och hanterar allt för att installera en anläggning i er bostadsrättsförening. Vi betalar för och äger anläggningen, som ni och de boende i föreningen får tillgång till. Ni betalar en fast månadsavgift där allt ingår, t ex service och nätavgifter för el. Boende väljer ett abonnemang som passar och betalar ett fast pris per månad för att ladda sin bil.

Fullständigt administrationsfritt

Vi tar även hand om alla frågor och behov från de boende – oavsett om det gäller flytt, fakturering, byte av plats eller förändringar i laddbehov. Har ni som förening redan en anläggning kan vi ta över den och all hantering. Enkelt och bekymmersfritt!

Pålitlig teknik

Som en av Nordens största leverantörer av elbilsladdning till bostadsrättsföreningar har vi lång erfarenhet av att installera, driva och administrera stabila lösningar för laddning som anpassas efter kundens behov. Vi kommer alltid säkerställa att er laddanläggning följer de rekommendationer och regler som finns. Ni kan känna er trygga och fokusera på andra saker!

 

Vill du få mer information om Elbilsladdning som tjänst?

* Påkrevde felt

Laddning från Aneo

Ni kommer kunna läsa mer om våra tjänster under hösten. Redan nu är nu välkomna att kontakta oss för att höra mer, boka in ett besök eller få ett konkret förslag på installation i er bostadsrättsförening.

Hör gärna av dig!

Ladda ner broschyren här

Kontakta oss

Magareta Törnblad
CEO
Production environment