Trainee

En traineestilling er en 2 årig midlertidig praksisstilling, med mulighet for fast ansettelse etter endt program. Oppstart er normalt i september og avslutning i juni. Dette er en ypperlig mulighet til å skaffe seg nødvendige erfaringer som vil gi et springbrett videre i karrieren.

Hva kan du forvente som trainee hos oss?

Som trainee blir du en del av vårt traineeprogram. Programmet består av opplæring, selvstendig jobbing og mulighet for å rotere mellom flere avdelinger og fagområder. I starten av praksisperioden er det mest opplæring og innføring i organisasjon og fag, men etter hvert deltar du i de vanlige arbeidsoppgavene. Plassering i konsernet baseres på din faglige bakgrunn og preferanse, i kombinasjon med konsernets behov.

Du vil få tildelt en koordinator som følger deg gjennom hele perioden hos oss, i tillegg til oppfølging av faglig leder i den enheten eller avdelingen du er tildelt til enhver tid.

Gjennom å være trainee kan du forvente deg tett oppfølging, personlig kompetansemessig utvikling, individuelt tilpassede oppgaver, deltagelse på prosjekter, seminarer og ekskursjoner (blant annet besøk til vann- og vindkraftanlegg, mikrogrid og lignende). Vårt program er designet slik at du får den beste starten på din reise, fra student til profesjonell - et springbrett videre.

Hvem er du?

Du har fullført høyere utdanning innen relevante krav i stillingsutlysninger. Du er ÅPEN, deler din kunnskap og hjelper frem nye ideer. Du ønsker å utvikle deg selv, samtidig som du bidrar til vår felles utvikling og organisasjonens læring. Du er MODIG og tør å ta nye utfordringer. Du er opptatt av å prøve, feile og lære, og deler innsikten med dine kolleger. Du er ANSVARLIG og holder det du lover. Du tar deg tid til å lytte og er opptatt av et godt og nyskapende arbeidsmiljø.

Stillingene utlyses under ledige stillinger.

Hva finner vi på?

Gjennom traineeprogrammet blir du en del av en større gruppe traineer, som gir en trygg sosial plattform i selskapet. Det vil være flere samlinger med traineene gjennom året, i tillegg til felles prosjekter på jobb. Samlingene kan være alt fra en kveld med paintball og middag, til en uke sammen på et av våre vindkraftannlegg.

I tillegg er det opp til traineene å skape et godt sosialt miljø utenfor jobb, og det har vært tradisjon for både bursdagsfeiringer, turer i marka og middager.

"Det beste med å være trainee er helt klart det sosiale samholdet i gruppen og å ha noen i samme situasjon som en selv!" Mathilde Klungland Ljøkjel

"I Aneo har jeg fått muligheten til å gå fra masteroppgave til trainee, og til fast ansatt med spennende, fremtidsrettede arbeidsoppgaver innen hydrogen og bærekraft." Magnus Runnerstrøm - Foretningsutvikler Bærekraft

Hvis du ønsker høre mer om traineeprogrammet, ta gjerne kontakt med en av dagens traineer!

 

Navn E-post
Benjamin Welfler benjamin.welfler@aneo.com
Mathilde Klungland Ljøkjel mathilde.ljokjel@aneo.com 
Mette Rostad mette.rostad@aneo.com 
Stian Naas Reitan stian.naas.reitan@aneo.com 
Stian Topland stian.topland@aneo.com 
Erik Næss Guldbrandsøy erik.gulbrandsoy@aneo.com 
Melis Terzi melis.terzi@aneo.com 
Production environment