Vil du jobbe i Aneo?

Som pådriver og pionér innenfor grønn energi, har vi i Aneo noen av bransjens mest spennende karrieremuligheter innenfor mange ulike fagfelt.

Har du lyst til å jobbe for å endre kraftbransjen og ta del i det grønne skiftet? Se hvilke muligheter vi kan tilby deg!

Hvorfor mener vi Aneo er det beste stedet å jobbe?

Vi satser på din utvikling. Uansett om du har jobbet hos oss i 3 dager eller 30 år, vil du få samme mulighet til å videreutvikle deg. Du vil få utforske mange roller og fagområder. Med et så bredt spenn i hva folk jobber med, vil du få mulighet til å lære deg nye ting på tvers av hele bedriften.

Du får et fantastisk og mangfoldig arbeidsmiljø. I Aneo vil du ta del i en kultur som er både trygg og støttende, samtidig som vi har et enormt engasjement. Vi er bygget på grunnverdiene åpen, modig og ansvarlig. Det betyr at vi har en tillitsbasert arbeidskultur hvor vi støtter hverandre, er nysgjerrige og deler alt vi kan for å bli bedre sammen. Du vil raskt merke at alle er nysgjerrige og bryr seg om deg – både faglig og personlig.

Du får jobbe i et selskap i bevegelse. Vi utfordrer energi- og kraftproduksjonen i verden, og derfor må vi selvfølgelig også utfordre oss selv. Uansett hva du jobber med i Aneo, får du være med på ekte innovasjon av kraft- og energibransjen – som igjen skaper verdi for hele samfunnet.

Er du vår nye kollega?

Finn din neste jobb her!

Production environment